Ποια βιβλία πρέπει να κρατήσουν για του χρόνου οι μαθητές ΓυμνασίουΤο υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ποια είναι τα πέντε βιβλία που πρέπει να κρατήσουν οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου, αφού θα τα χρειαστούν και την επόμενη σχολική χρονιά.
Συγκεκριμένα,

  •  οι μαθητές που φοιτούν στην Α ́ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχoλικό έτος 2015-2016 πρέπει να διατηρήσουν τα βιβλία:
- των Γερμανικών,
- των Γαλλικών,
- της Βιολογίας και
- της Οικιακής Οικονομίας,
διότι θα τα χρησιμοποιήσουν και στη Β ́ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2016-2017.

  • Οι μαθητές που φοιτούν στη Β ́ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχ. έτος 2015-2016 πρέπει να διατηρήσουν το βιβλίο της Βιολογίας (Β ́ & Γ ́ Γυμνασίου), διότι θα το χρησιμοποιήσουν και στη Γ ́ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2016-2017.
«Καλούνται οι Διευθυντές των Γυμνασίων να ενημερώσουν τους μαθητές», συμπληρώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας.

Διαβάστε επίσης:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις