Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε – ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!
Και του χρόνου!!!!



Δείτε και τα σχετικά σχόλια:
Pitsa Marianna Hadjipateras Συγχαρητήρια!Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Lila Vouloni · Γελαν κ οι πετρες...Ελλας το μεγαλείο σου..αλλη μια πετυχημένη προταση της κυβέρνησης ...οπως φετος που εκαναν παράλληλη στηριξη οι μονιμοι εκπαιδευτικοι σε παιδια με ΔΑΦ ..επειδη τους περισσευαν ωρες...χωρις καμια επιμορφωση..ντροπη κ μονο ντροπη..
Παρασκευή Ναούμη Συμφωνώ με το να γίνουν επιμορφώσεις όλων των εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή. Αλλά πιστεύω ότι όχι μόνο δεν πρέπει να καταργηθούν τα τμήματα ένταξης, αλλά να δημιουργηθούν και νέα, σε κάθε 6/στο και πάνω σχολείο.
Vaso Papagiannopoulou Υπάρχουν εξαιρετικοί καθηγητές που ανταποκρινονται παραδειγματικα στην τάξη τους. Ωστόσο η μεγάλη ανομοιογενεια συχνά μπλοκάρει και την πρόοδο του συνόλου!
Marilena Giannaki Οι τεχνικές που ακολουθουνται στη Διαφοροποιημενη διδασκαλία ουδόλως βλάπτουν τα υπόλοιπα παιδιά. ίσα ίσα κι αυτά μαθαίνουν με λιγότερο βασανιστικό τρόπο
Vaso Papagiannopoulou Αγαπητή συνάδελφε δεν έγραψα κάτι διαφορετικό. Σίγουρα όμως υπάρχουν εμπόδια και δυσκολιες και πρέπει κανείς να σταθμισει στόχους διαφοροποιημενους και προσαρμοσμενους για όλους.
Marilena Giannaki Who says ( school ) life is easy? ??
Argiro Sofou Μακάρι να γινόταν...αλλά δύσκολο...όταν εγώ αναγκάστηκα να βάλω παράλληλη στήριξη σε ειδικό....σχολείο....όταν υποτίθεται υπάρχουν ειδικοί,νοσηλευτες...βοηθοί...όσο για τα τμήματα ένταξης δεν συμφωνώ να κοπουν...Καλό μήνα καλή πρωταπριλιά.....
Sofia Aspie Τα τμήματα ένταξης δεν πρέπει να καταργηθούν και το βλέπουμε στην πράξη ποσό βοηθούν τους μαθητές που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με το ρυθμό της τάξης. Ολα στο βωμό της εξοικονόμησης ευρώ... κρίμα. Κατα τα αλλά οι επιμορφώσεις πρέπει να γίνουν ούτως ή άλλως! Καλό μήνα σε όλους !
Καίτη Σαρακίνη Συνεργασία, Διαφοροποιημενη διδασκαλία και συνδιδασκαλία εκπαιδευτικών ΓΑ και ΕΑ ή δεν κατάλαβα καλά; Τα ετήσια επιμορφωτικά σεμινάρια θα είναι ικανά να προσφέρουν εξειδίκευση; αλλαγή στάσεων; και αλλαγή της υφιστάμενης μη συμπεριληπτικής κουλτούρας στα σχολεία μας; και γενικότερα του εκπαιδευτικού μας συστήματος;
Marilena Giannaki επιτέλους! !!!μακάρι να γίνουν στ αλήθεια αυτά, σωστά και με κατάλληλους εκπαιδευτές. και βέβαια να εφαρμοστούν οι αποκτηθεισες γνώσεις! !!!!!το επιτέλους πηγαίνει στο κομμάτι της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικων φυσικά! !!τώρα για το άλλο σκέλος είμαι σκεπτικη. ...
Sissy Karianoy καλο μεν να επιμορφωθουν ολοι οι εκπαιδευτικοι πανω στα θεματα που αφορουν αυτα τα παιδια αλλα νομιζω οτ ι τα τμηματα ενταξης δεν πρεπει να καταργηθουν , μαλλον θα επρεπε να εχουν περισσοτερες ωρες για τα παιδια και μεγαλυτερη εξειδικευση!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις