«Όλοι μαζί με μια ψυχή και με τις σημαίες μας στα χέρια τραγουδάμε "Μακεδονία Ξακουστή" με όλη μας την ψυχή»!

Οι μαθητές του Γυμνασίου και Δημοτικού Αμαρουσίου της «Ελληνικής Παιδείας» έφτιαξαν ένα καλογυρισμένο βίντεο για να φωνάξουν πως «η Μακεδονία είναι ελληνική».
«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!» είναι ο τίτλος του βίντεο, όπως ανέβηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου, όπου επίσης αναφέρεται: «Όλοι μαζί με μια ψυχή και με τις σημαίες μας στα χέρια τραγουδάμε "Μακεδονία Ξακουστή" με όλη μας την ψυχή»!

Οι μαθητές, κρατώντας στα χέρια τους μουσικά όργανα, παίζουν τη μελωδία. Με μία δυνατή φωνή τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή» στέλνοντας ένα ηχηρό μήνημα ότι η «Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».
Στο τέλος σχηματίζουν τον Ήλιο της Βεργίνας και φωνάζουν:
«Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική»!
Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το βίντεο αυτό, το οποίο έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο. Αρκετοί είναι εκείνοι που το σχολιάζουν, στέλνοντας συγχαρητήρια  στους καθη-γητές και δασκάλους που δεν φοβήθηκαν να χαρακτηριστούν από κανέναν.

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις