Ανακοινώθηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής οι Τελικοί Αναμορφωμένοι Ενιαίοι Αξιολογικοί Πίνακες Υποψηφίων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου, με βάση τα αντικειμενικά μόρια ανά κλάδο και κατά φθίνουσα σειρά, όπως αυτοί αναπροσαρμόστηκαν με την υπ’ αριθμ. 5/8,9,10-8-2018 Πράξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής, μετά την εξέταση των ενστάσεων επί των Προσωρινών Ενιαίων Αξιολογικών Πινάκων και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην υπ’ αριθμ. Φ.351.1/5/102172/Ε3/20-6-2018 Υ.Α, την Φ.351.1/7/114481/E3/6-7-2018 Εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ και στις διατάξεις του Ν.4547/2018, για τους υποψήφιους που υπέβαλαν αίτηση σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Φ.32/9590/21-6-2018 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου για τα 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο και 6ο Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.
Αναμένεται πλέον η ανακοίνωση του προγράμματος συνεντεύξεων. Από την τελική ημερομηνία συνεντεύξεων θα φανεί πότε περίπου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής ΣΕΕ στην μεγαλύτερη ΠΔΕ, αυτήν της Αττικής.
Ερώτημα παραμένει εάν η ανάληψη καθηκόντων των ΣΕΕ θα γίνει σε μία κοινή ημερομηνία για όλη τη χώρα (το πιο λογικό) ή σε κάθε ΠΔΕ όταν αυτή έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία μοριοδότησης. Στην πρώτη περίπτωση οι ΣΕΕ θα πρέπει να περιμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασία στην Αττική ώστε να αναλάβουν όλοι μαζί καθήκοντα σε όλη την επικράτεια.
Τέλος, η ανάληψη καθηκόντων των ΣΕΕ σημαίνει αυτόματα λήξη θητείας των Σχολικών Συμβούλων.

 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Ο τρόπος μοριοδότησης)  


Δείτε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις