Τη μεταβολή της έδρας 5 Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κ.Ε.Σ.Υ. της Αθήνας και ένα της Θεσσαλονίκης, των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας, υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.
Με την Απόφαση υπ. αριθμ.Αριθμ. 30890/ΓΔ4 - ΦΕΚ B 780 - 06.03.2019 «Μεταβολή της έδρας των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κ.Ε.Σ.Υ. των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και Αττικής» έχουμε τις παρακάτω μεταβολές έδρας για το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης, το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. Γ΄ Αθήνας, το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. Δ΄ Αθήνας, το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. Πειραιά, το 1ο  Κ.Ε.Σ.Υ. Ανατολικής Αττικής και το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. Ανατολικής Αττικής.
Συγκεκριμένα:

1. Τη μεταβολή της έδρας του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης με έδρα ίδρυσης τον Δήμο Θέρμης, στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
 2. Τη μεταβολή της έδρας του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Γ΄ Αθήνας με έδρα ίδρυσης το Αιγάλεω, στο Δήμο Ιλίου.
3. Τη μεταβολή της έδρας του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Δ΄ Αθήνας με έδρα ίδρυσης τη Νέα Σμύρνη, στο Δήμο Αγίου Δημητρίου.
 4. Τη μεταβολή της έδρας του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Πειραιά με έδρα ίδρυσης τον Πειραιά, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κορυδαλλού.
5. Τη μεταβολή της έδρας του 1ου Κ.Ε.Σ.Υ. Ανατολικής Αττικής με έδρα ίδρυσης το Κορωπί, στο Δήμο Παλλήνης.
6. Τη μεταβολή της έδρας του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Ανατολικής Αττικής με έδρα ίδρυσης το Κορωπί, στο Δήμο Αχαρνών.
Δείτε το Φ.Ε.Κ.

ΦΕΚ B 780 - 06.03.2019 Σελίδες 4 (9409 - 9412)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις