Η παρουσίαση των ταινιών με ίδια βαθμολογία γίνεται με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Σε περίπτωση 2 ή περισσότερων συμμετοχών με την ίδια χρονολογία κυκλοφορίας, η παρουσίαση γίνεται αλφαβητικά βάση του πρωτότυπου τίτλου.

Βαθμολογία: ★★★★★★★★★★

 A Charlie Brown Christmas (1965)
"Tα Χριστούγεννα του Tσάρλι Mπράουν" 
★★★★★★★★★★
Απογοητευμένος από την εμπορευματοποίηση που βλέπει γύρω του, ο Τσάρλι Μπράουν προσπαθεί να βρει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Μια κλασική ταινία άρρηκτα και πανέμορφα συνδεδεμένη με την περίοδο των γιορτών, καθώς ο Τσάρλι, ο Λάινους, η Λούσι, η Σάρα και ο Σνούπι εξερευνούν και διδάσκουν τι στα αλήθεια σημαίνει χριστουγεννιάτικο πνεύμα. (25 λεπτά) (Ηλικία: 3+)



Toy Story That Time Forgot (2014)
★★★★★★★★★★
Δυο μέρες μετά τα Χριστούγεννα η Μπόνι επισκέπτεται έναν φίλο της. Εκεί τα αγαπημένα μας παιχνίδια γνωρίζονται με ένα σετ από φιγούρες δράσης και ανακαλύπτουν ότι τα νεόφερτα δεινοσαυροειδή δεν ξέρουν πως είναι παιχνίδια. (22 λεπτά) (Ηλικία: 3+)

Βαθμολογία: ★★★★★★★★★☆


Ψυχρά κι Ανάποδα: Η Περιπέτεια του Όλαφ (2017)Olaf's Frozen Adventure (2017) "Ψυχρά κι Ανάποδα: Η Περιπέτεια του Όλαφ
★★★★★★★★★☆
Την ήμερα των χειμερινών εορτών, η Έλσα και η Άννα φιλοξενούν μια μεγάλη γιορτή για όλο το Άρεντελ. Όμως, όταν οι προσκεκλημένοι φεύγουν απροσδόκητα νωρίς για να απολαύσουν τα προσωπικά τους εορταστικά έθιμα, οι δύο αδελφές συνειδητοποιούν πως δεν έχουν δικές τους οικογενειακές παραδόσεις. Τότε, ο Όλαφ συνεργάζεται με τον Σβεν και επισκέπτονται διάφορα μέρη του βασιλείου για να βρουν τις καλύτερες παραδόσεις και να τις μοιραστούν με τα δύο κορίτσια. (22 λεπτά) (Ηλικία: 3+)

Kung Fu Panda Holiday (2010)
"Οι Γιορτές του Κουνγκ Φου Πάντα" 
★★★★★★★★★☆
Ο Πο πρόκειται να είναι ο οικοδεσπότης της χειμερινής γιορτής, όπου συγκεντρώνονται όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι του "Kung Fu" και πρέπει να τη διοργανώσει με κάθε επισημότητα. Ο Πο θέλει να έχει και τον πατέρα του μαζί, όμως εκείνος είναι ανένδοτος και παραμένει στο εστιατόριο του, για τους μοναχικούς ανθρώπους που δεν έχουν προσκληθεί σε κάποιο γεύμα τις μέρες των γιορτών. (21 λεπτά) (Ηλικία: 4+)



Mickey's Christmas Carol (1983)
"Ο Μίκυ Μάους Παρουσιάζει: Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία"
★★★★★★★★☆☆
Ο Σκρουτζ Μακ Ντακ υποδύεται τον λογοτεχνικό ήρωα του Ντίκενς στον οποίον οφείλει και το όνομά του, ενώ ο Μίκυ Μάους συγκινεί στο ρόλο του Μπομπ Κράτσιτ, πάντα με τη Μίνι στο πλευρό του ως κυρία Κράτσιτ. Στη ταινία παρελαύνουν με μικρότερους ρόλους πολλοί άλλοι γνωστοί ήρωες της Disney. (26 λεπτά) (Ηλικία: 2+)




Prep & Landing (2009-2011)
"Προετοιμασία & Προσγείωση" 
★★★★★★★★☆☆
Ο Wayne, ένα ξωτικό των Χριστουγέννων, είναι μέρος μιας ελίτ οργάνωσης γνωστής ως "Προετοιμασία & Προσγείωση", της οποίας η δουλειά είναι να είναι ετοιμάζει εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο για την επίσκεψη Άι Βασίλη. Η σειρά ταινιών μικρού μήκους περιλαμβάνει 3 υπέροχες χριστουγεννιάτικες παραγωγές. (22 λεπτά) (Ηλικία: 2+)



The Snowman (1982)
"Ο Χιονάνθρωπος" 
★★★★★★★★☆☆
Μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων χωρίς διάλογο, για ένα νεαρό αγόρι που φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο την παραμονή των Χριστουγέννων. Μια μαγευτική παιδική χριστουγεννιάτικη ταινία μικρού μήκους που θα κρατήσει την προσοχή ακόμα και πολύ νεαρών τηλεθεατών με τη γοητεία των εικόνων της και την υπέροχη μουσική της. (26 λεπτά) (Ηλικία: 2+) 



The Snowman and the Snowdog (2012)
"Ο Χιονάνθρωπος και ο Σκύλος του Χιονιού" 
★★★★★★★☆☆
Χριστουγεννιάτικη συνέχεια της ταινίας Ο Χιονάνθρωπος του 1982, στην οποία ένα νεαρό αγόρι του οποίου μόλις πέθανε ο σκύλος, μετακομίζει στο σπίτι όπου είχε φτιαχτεί ο αγαπημένος Χιονάνθρωπος. (24 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 


Βαθμολογία: ★★★★★★★☆☆☆


Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)
"Η Εποχή Των Παγετώνων: Χριστούγεννα Μαμούθ" 
★★★★★★★☆☆☆
Ο Σιντ καταστρέφει καταλάθος την αγαπημένη πέτρα του Μάνι. Ο Μάνι αναστατώνεται τόσο που λέει στον Σιντ ότι μπήκε στη λίστα των άτακτων του Άι Βασίλη. Τότε, τα νεαρότερα μέλη της "αγέλης" αποφασίζουν να πάνε στο Βόρειο Πόλο, να βρουν τον Άι Βασίλη και να διορθώσουν την κατάσταση. (26 λεπτά) (Ηλικία: 6+)


Frosty the Snowman (1969)
"Φρόστι, Ο Χιονάνθρωπος" 
★★★★★★★☆☆☆
Ένας ζωντανός χιονάνθρωπος και ένα μικρό κορίτσι κάνουν αγώνα να ξεφύγουν από τον άπληστο μάγο που κυνηγά το μαγικό καπέλο του χιονάνθρωπου. (25 λεπτά) (Ηλικία: 2+) 





How the Grinch Stole Christmas! (1966)
"Πως ο Γκριντς Έκλεψε τα Χριστούγεννα" 
★★★★★★★☆☆☆
Στην πόλη Χούβιλ οι κάτοικοι λατρεύουν τα Χριστούγεννα. Ο Γκριντς, που αναγκάστηκε εξαιτίας του άσχημου παρουσιαστικού του να εγκαταλείψει την πόλη, ζει σε μία σπηλιά μαζί με τον σκύλο του Μαξ. Μισεί τους πάντες και τα πάντα και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα. Για αυτό, καταστρώνει ένα σχέδιο να καταστρέψει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή. (26 λεπτά) (Ηλικία: 4+)



Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆

Father Christmas (1991)
"Ο Πατέρας των Χριστουγέννων" 
★★★★★★☆☆☆☆
Μετά από μια δύσκολη νύχτα, ο πατέρας των Χριστουγέννων αποφασίζει να πάει διακοπές. Μετατρέπει το έλκηθρο του σε τροχόσπιτο και ταξιδεύει στη Γαλλία, τη Σκωτία και το Λας Βέγκας πριν επιστρέψει στο σπίτι του όπου τον περιμένουν κάποιες υποχρεώσεις... (25 λεπτά) (Ηλικία: 2+)




Merry Madagascar (2009)
"Χριστούγεννα στη Μαδαγασκάρη" 
★★★★★★☆☆☆☆
Όταν το έλκηθρο του Άι Βασίλη συντρίβεται στο νησί της Μαδαγασκάρης, ο Αλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος, αναλαμβάνουν να παραδώσουν αυτοί τα δώρα. (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+) 




Shrek the Halls (2007)
★★★★★★☆☆☆☆
Όταν ο Σρεκ υπόσχεται στη Φιόνα και τα παιδιά Χριστούγεννα που θα θυμούνται για πάντα, αναγκάζεται να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την γιορτή. Και την στιγμή που πλέον πιστεύει ότι έχει τα πάντα έτοιμα για ήσυχες οικογενειακές γιορτές, εμφανίζεται και η υπόλοιπη παρέα! (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)     




'Twas the Night Before Christmas (1974)
"Η Νύχτα Πριν από τα Χριστούγεννα" 
★★★★★★☆☆☆☆
Όταν μια πόλη μαθαίνει ότι ο Άγιος Βασίλης την έχει διαγράψει από το πρόγραμμα παράδοσης του, εξαιτίας μιας προσβλητικής επιστολής, οι κάτοικοί της πρέπει να βρουν κάποιον τρόπο για να του αλλάξουν μυαλό. (25 λεπτά) (Ηλικία: 4+)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις