Οι παιδικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες αποτελούν έναν διασκεδαστικό τρόπο για να μπει όλη η οικογένεια στο πνεύμα των γιορτών και προσφέρουν την ευκαιρία για μια μαγική οικογενειακή βραδιά στο σπίτι. Απολαύστε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά και όλη την οικογένεια, που προβλήθηκαν στον κινηματογράφο από το 1947 έως και το 2018.
Η παρουσίαση των ταινιών με ίδια βαθμολογία γίνεται με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Σε περίπτωση 2 ή περισσότερων συμμετοχών με την ίδια χρονολογία κυκλοφορίας, η παρουσίαση γίνεται αλφαβητικά βάση του πρωτότυπου τίτλου.

 
Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων (2019)
"Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων"
★★★★★★★★★☆
O κακομαθημένος Τζέσπερ τοποθετείται ως ταχυδρόμος στο Σμίρενσμπεργκ, ένα παγωμένο νησί πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, όπου θα πρέπει να παραδώσει 6.000 γράμματα μέσα σε ένα χρόνο αλλιώς ο πλούσιος πατέρας του θα τον αποκληρώσει. Όμως οι κάτοικοι του νησιού που χωρίζονται από μια αρχαία διαμάχη, δεν ανταλλάσσουν ποτέ επιστολές. Όταν ο Τζέσπερ παραδίδει τυχαία τη ζωγραφιά ενός παιδιού στον μοναχικό ξυλουργό Κλάους, ο μυστηριώδης άνδρας στρατολογεί τον Τζέσπερ για να παραδώσει στο παιδί ένα από... (Περισσότερα)


  Arthur Christmas (2011)
"Ο Γιος του Άι Βασίλη"
★★★★★★★★☆☆
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ ο Άι Βασίλης παραδίδει τα δώρα, ο μεγαλύτερος γιος και διάδοχος του, ο Στιβ, διευθύνει την επιχείρηση από την υψηλής τεχνολογίας έδρα τους στον Βόρειο Πόλο. Ο μικρότερος γιος του Άι Βασίλη, ο αδέξιος και γεμάτος πάθος για τα Χριστούγεννα Άρθουρ, του οποίου η δουλειά είναι να απαντά στα γράμματα των παιδιών, παρακολουθεί την επιχείρηση από μακριά. Όταν μετά το τέλος της παράδοσης των δώρων ένα ξωτικό ανακαλύπτει ένα ξεχασμένο δώρο στο εργαστήριο, ο Άρθουρ... (Περισσότερα)


The Polar Express (2004)
"Το Πολικό Εξπρές"
★★★★★★★★☆☆

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ένα νεαρό αγόρι που έχει αρχίσει να αμφιβάλει για την ύπαρξη του Άι-Βασίλη, ξυπνά μέσα στη νύχτα και έκπληκτο βλέπει ένα μαγικό τρένο, το Πολικό Εξπρές, να καταφθάνει και να σταματά μπροστά από την αυλή του. Το αγόρι αποδέχεται διστακτικά την πρόσκληση του μυστηριώδη Ελεγκτή, επιβιβάζεται στο τρένο και ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι προς τον Βόρειο Πόλο με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τον Άι-Βασίλη. Στη διαδρομή γνωρίζεται με ένα ικανό μα ανασφαλές κορίτσι, ένα αγόρι που... (Περισσότερα)


Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης (1993)The Nightmare Before Christmas (1993)
"Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης" 
★★★★★★★★☆☆
Ο Τζακ, ο πολυαγαπημένος ηγέτης των τρομακτικών κατοίκων πόλης του Χαλοουίν, παρά τα φυσικά του ταλέντα, την επιτυχία της γιορτής του και τον αμέριστο θαυμασμό των συμπολιτών του, έχει κουραστεί από την ίδια ρουτίνα κάθε χρόνο και επιθυμεί κάτι διαφορετικό. Όταν ανακαλύπτει τυχαία την πόλη των Χριστουγέννων, συνεπαρμένος από τη χαρά και τη ζεστασιά της άγνωστης γιορτής επιστρέφει στην πόλη του και προτρέπει τους συμπολίτες του να αναλάβουν αυτοί φέτος τα Χριστούγεννα. Μοναδική φωνή της λογικής είναι... 
(Περισσότερα)




"Νοέλ" 
★★★★★★★☆ 
Η Νοέλ, η πρόσχαρη κόρη του Άι Βασίλη, θα ήθελε να έχει μια σημαντική δουλειά για τα Χριστούγεννα όπως ο αδελφός της ο Νικ, ο οποίος προετοιμάζεται για να διαδεχθεί τον πατέρα τους που πέθανε πριν από πέντε μήνες. Όμως ο Νικ δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δουλειάς και η Νοέλ, βλέποντάς τον να καταρρέει από την πίεση, του προτείνει να φύγει ένα Σαββατοκύριακο μακριά για να χαλαρώσει. Ο Νικ ακολουθεί τη συμβουλή της και φεύγει, όμως δεν επιστρέφει ποτέ. Τότε η Νοέλ, έχοντας καταλήξει πως... (Περισσότερα)


The Grinch (2018)The Grinch (2018)
"Ο Γκριντς ★★★★★★★☆☆☆
Όταν η Δήμαρχος της Χούβιλ ανακοινώνει πως οι επερχόμενοι Χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί θα είναι τρεις φορές πιο μεγάλοι, οι Χους με τον ενθουσιασμό τους προκαλούν την αγανάκτηση του γκρινιάρη, πράσινου Γκριντς που ζει μαζί τον πιστό του σκύλο Μαξ σε μια σπηλιά του βουνού Κράμπιτ. Ο Γκριντς αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα των Χους με το να υποδυθεί τον Άι Βασίλη και να πάρει τα στολίδια, τα τρόφιμα και τα δώρα ολόκληρης της πόλης. Όμως, η νεαρή Σίντι Λου Χου καταστρώνει ένα δικό της σχέδιο· να... (Περισσότερα)


Rise of the Guardians (2012)
"Οι Πέντε Θρύλοι"
★★★★★★★☆☆☆
Ένα αγόρι ξυπνά με αμνησία μέσα σε μία παγωμένη λίμνη, γνωρίζοντας μόνο ότι το όνομα του είναι Jack Frost. Ο Jack ανακαλύπτει πως έχει τη δύναμη να δημιουργεί χιόνι, πάγο και θύελλες, αλλά και ότι είναι αόρατος στους ανθρώπους. Τριακόσια χρόνια αργότερα, ο μυστηριώδης Άνθρωπος στο Φεγγάρι προειδοποιεί τους τέσσερις Φύλακες των Παιδιών, τον North, τον Bunnymund, την Tooth και τον Sandman, ότι το πνεύμα του φόβου, ο Pitch Black, απειλεί με τους εφιάλτες του τα παιδιά όλου του κόσμου, ενώ στη συνέχεια... (Περισσότερα)



Elf (2003)Elf (2003)
"Το Ξωτικό των Χριστουγέννων" 

★★★★★★★☆☆☆
Σε ένα ορφανοτροφείο μια παραμονή Χριστουγέννων, ένα μωρό μπαίνει στο σάκο του Άι Βασίλη, ο οποίος χωρίς να γνωρίζει για το επιπλέον πολύτιμο φορτίο του επιστρέφει στον Βόρειο Πόλο. Όταν το αγόρι ξεπροβάλλει από τον σάκο, τα ξωτικά τον ονομάζουν Μπάντι και ο Πάπα Ελφ αποφασίζει να τον υιοθετήσει. Τριάντα χρόνια αργότερα, ο Μπάντι που πιστεύει πως και ο ίδιος είναι ξωτικό, μαθαίνει την αλήθεια. Όταν ο Πάπα Ελφ του εξηγεί πως η μητέρα του έχει πεθάνει, όμως ο πατέρας του, ο οποίος ποτέ δεν έμαθε για την... (Περισσότερα).



The Santa Clause (1994)The Santa Clause (1994)
"Ο Άγιος Βασίλης Μου" 
★★★★★★★☆☆☆
Ο Σκοτ Κάλβιν, ένας διαζευγμένος πατέρας και επιτυχημένο στέλεχος μιας εταιρείας που παράγει παιχνίδια, παίρνει στο σπίτι τον γιο του, τον Τσάρλι, για να περάσουν μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων. Όταν ο Άι Βασίλης φτάνει στη σκεπή τους, τρομάζει από τον Σκοτ, πέφτει στο χιονισμένο έδαφος και εξαφανίζεται, αφήνοντας πίσω μια κάρτα, τη στολή και το έλκηθρο με τους ταράνδους τους. Με την παρακίνηση της κάρτας και την επιμονή του Τσάρλι, ο Σκοτ φορά απρόθυμα την κόκκινη στολή χωρίς να γνωρίζει πως με... (Περισσότερα)


The Muppet Christmas Carol (1992)The Muppet Christmas Carol (1992)
"Τα Μάπετς Σε Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία"
★★★★★★★☆☆☆
Μια παραμονή Χριστουγέννων στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, ο στριμμένος τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ απορρίπτει την πρόσκληση του ανιψιού του για Χριστουγεννιάτικο δείπνο, δύο κύριους που συλλέγουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ένα κουνελάκι που τραγουδάει τα κάλαντα και την παράκληση των υπαλλήλων του για περισσότερο κάρβουνο ώστε να ζεσταθούν. Αργότερα τον Σκρουτζ επισκέπτονται τα φαντάσματα των παλιών συνεργατών του, οι οποίοι τον προειδοποιούν να αλλάξει στάση και τον... (Περισσότερα)




Gremlins (1984)
"Γκρέμλινς"
★★★★★★★☆☆☆
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Ράνταλ Πέλτζερ επισκέπτεται ένα κατάστημα με αντίκες στην Chinatown, προσπαθώντας να πουλήσει μία από τις αποτυχημένες εφευρέσεις του. Από εκεί, προμηθεύεται απερίσκεπτα ένα ασυνήθιστο δώρο για τον γιο του, ένα μυστηριώδες πλάσμα Μάνγκουαϊ, το οποίο δεν πρέπει να εκτεθεί σε δυνατό φως, δεν πρέπει βραχεί και δεν πρέπει ποτέ να φάει μετά τα μεσάνυχτα. Όταν οι κανόνες παραβιάζονται, στη μικρή πόλη του Κίνστον Φολς εξαπολύεται μία ορδή ξέφρενων τεράτων με καταστροφικές... (Περισσότερα)



"Το Θαύμα της 34ης Οδού" 

★★★★★★★☆☆☆

Ο Κρις Κρινγκλ, ένας καλόκαρδος ηλικιωμένος, αγανακτεί όταν ανακαλύπτει πως ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να υποδυθεί τον  Άι-Βασίλη στην ετήσια χριστουγεννιάτικη παρέλαση του πολυκαταστήματος Macy’s στη Νέα Υόρκη, είναι μεθυσμένος. Ο Κρις διαμαρτύρεται στην υπεύθυνη της εκδήλωσης, την Ντόρις Γουόκερ, η οποία τον πείθει να πάρει o ο ίδιος τη θέση του Άι-Βασίλη. Όταν ο Κρις δηλώνει και επιμένει πως είναι στ’ αλήθεια ο Άι-Βασίλης, καταλήγει σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα και η κόρη της Ντόρις, η Σούζαν και ο δικηγόρος... (Περισσότερα)



The Christmas Chronicles (2018)The Christmas Chronicles (2018)
"Τα Χρονικά των Χριστουγέννων

★★★★★★☆☆☆☆
Την πρώτη παραμονή Χριστουγέννων μετά το θάνατο του αγαπημένου πατέρα τους, ο έφηβος Τέντι και η 10χρονη Κέιτ δεν νιώθουν το πνεύμα των γιορτών όπως άλλοτε. Καθώς η νοσοκόμα μητέρα τους καλείται για μια επείγουσα βάρδια, τα αδέλφια καταστρώσουν ένα σχέδιο να βιντεοσκοπήσουν τον Άι Βασίλη. Τα δύο παιδιά ανακαλύπτουν ότι ο Άι Βασίλης υπάρχει στα αλήθεια και καταλήγουν στο έλκηθρο του, το οποίο άθελά τους προκαλούν να πέσει στους δρόμους του Σικάγο. Με λίγες μόνο ώρες στη διάθεσή τους, τα... (Περισσότερα)


Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια (2018) The Nutcracker and the Four Realms (2018) 
"Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια" 
★★★★★★☆☆☆☆

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο κ. Στάλμπαουμ δίνει στα τρία του παιδιά τα δώρα που τους άφησε η μητέρα τους πριν πεθάνει. Το δώρο της νεαρής Κλάρα είναι ένα μυστηριώδες κλειδωμένο κουτί. Αργότερα, η οικογένεια καταφτάνει στον Χριστουγεννιάτικο χορό του νονού της Κλάρα, του εφευρέτη Ντροσελμάιερ, όπου οι καλεσμένοι καλούνται να ακολουθήσουν σπάγκους για να ανακαλύψουν τα δώρα τους. Ο σπάγκος της Κλάρα την οδηγεί στο δάσος ενός παράλληλου κόσμου, όπου ο κάπτεν Φίλιπ Χόφμαν, ο Καρυοθραύστης... (Περισσότερα)


Pettersson und Findus 2 - Das Schönste Weihnachten Uberhaupt (2016)
"Pettson and Findus: The Best Christmas Ever" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο μοναχικός αγρότης Πέτερσον υπόσχεται στον νεαρό γάτο του, τον παιχνιδιάρη Φίντους, πως αυτή τη χρονιά θα περάσουν τα καλύτερα τους Χριστούγεννα. Όμως, μια σφοδρή χιονοθύελλα κρατά τους δύο φίλους κλεισμένους στο σπίτι τους για πολλές μέρες, μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων. Καθώς αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα με τις βιαστικές τους προετοιμασίες, ο Φίντους φοβάται πως τελικά τα Χριστούγεννα θα ακυρωθούν και αποφασίζει να αναζητήσει βοήθεια από τους γείτονες τους... (Περισσότερα)

       

A Christmas Carol (2009)
"Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" 
★★★★★★☆☆☆☆
Μια διασκευή κινουμένων σχεδίων του κλασικού μυθιστορήματος του Καρόλου Ντίκενς για τον Εμπενίζερ Σκρουτζ, ενός τσιγκούνη που δέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων την επίσκεψη τριών πνευμάτων. (96 λεπτά) (Ηλικία: 9+) Περισσότερα...




How the Grinch Stole Christmas (2000)
"Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο Γκριντς, ένα γκρινιάρικο πλάσμα με μικρή καρδιά, ζει σε μια σπηλιά του βουνό Κράμπιτ με μοναδική συντροφιά τον πιστό του σκύλο Μαξ, μισώντας τόσο τους Χου που ζουν στην κοιλάδα στους πρόποδες του βουνού όσο και την αγαπημένη τους γιορτή, τα Χριστούγεννα. Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Γκριντς κατεβαίνει στη Χούβιλ προσπαθώντας να χαλάσει την εορταστική διάθεση των Χου. Όταν όμως σώζει τη ζωή της νεαρής Σίντι Λου, της μοναδικής Χου που αναρωτιέται για το πραγματικό νόημα των... (Περισσότερα)



"Θαύμα στο Μανχάταν" 
★★★★★★☆☆☆☆
Όταν ο Άι Βασίλης του πολυκαταστήματος Cole’s της Νέας Υόρκης μεθά πριν τη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση, η υπεύθυνη της εκδήλωσης, Ντόρι Γουόκερ, προσλαμβάνει στη θέση του έναν γλυκό ηλικιωμένο, ο οποίος της συστήνεται ως Κρις Κρινγκλ. Χάρη στον καλοσυνάτο Κρις, το Cole’s γεμίζει πελάτες, προς έντονη δυσαρέσκεια όμως του ιδιοκτήτη του αντίπαλου καταστήματος, Shopper’s Express. Δύο στελέχη του Shopper’s Express προσπαθούν αρχικά να προσλάβουν οι ίδιοι τον Κρις, και όταν... (Περισσότερα) 



Prancer (1989)
"Πράνσερ" 
★★★★★★☆☆☆☆ Η οκτάχρονη Τζέσικα Ριγκς που έχει χάσει πρόσφατα τη μητέρα της, ζει μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό της και τον πατέρα τους στο φτωχικό αγρόκτημα τους. Όταν η Τζέσικα συναντά έναν πληγωμένο τάρανδο, τον παίρνει υπό την προστασία της και τον κρύβει στην αποθήκη της φάρμας, φοβούμενη πως ο απότομος πατέρας της θα τον πυροβολήσει. Σίγουρη πως πρόκειται για τον Πράνσερ, έναν από τους ταράνδους του Άι-Βασίλη, το κορίτσι αναλαμβάνει να τον κάνει καλά μέχρι... (Περισσότερα)




The Star (2017)The Star (2017)

★★★★★☆☆☆☆☆ 


Κλειδωμένος σε έναν μικρό μύλο στη Ναζαρέτ, ένας μικρόσωμος, νεαρός γάιδαρος ονειρεύεται να ενταχθεί στο βασιλικό καραβάνι που περιηγείται στη γη της Ιουδαίας. Όταν καταφέρνει να δραπετεύσει, καταλήγει τραυματισμένος στην αυλή ενός νεαρού ζευγαριού, του Ιωσήφ και της Μαρίας, η οποία τον ονομάζει Μπο. Όταν η έγκυος Μαρία γίνεται στόχος ενός αδίστακτου εκτελεστή υπό τις διαταγές του τοπικού Ρωμαίου τυράννου, εναπόκειται στον Μπο και σε άλλα φιλικά ζώα, να σώσουν εκείνη και το μωρό της... (Περισσότερα)


Fred Claus (2007)Fred Claus (2007)
"Ο Αδελφός του Άι Βασίλη"  ★★★★★☆☆☆☆☆
Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος αδερφός του, ο Νικ, ο Φρεντ Κλος του υποσχέθηκε πως θα είναι ο καλύτερος αδελφός, όμως μεγαλώνοντας, κουρασμένος από την καλοσύνη του Νικ και την προφανή προτίμηση της μητέρας του σε αυτόν, ο Φρεντ κατέληξε να απεχθάνεται τον αδελφό, τους γονείς και τη ζωή του. Ο Νικ τελικά έγινε άγιος (Σάντα Κλος), και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του πάγωσαν στον χρόνο. Αιώνες αργότερα, ο κυνικός και ανέντιμος πια Φρεντ χρειάζεται γρήγορα μετρητά και αναγκάζεται να επισκεφτεί τον αδελφό... (Περισσότερα)




"Ένας Μπαμπάς, μα τι Μπαμπάς!" 

★★★★★☆☆☆☆☆

Ο Χάουαρντ αν και αγαπά τη σύζυγό του Λιζ και τον γιο τους Τζέιμι, τους απογοητεύει συχνά με το να δίνει προτεραιότητα στη δουλειά. Την παραμονή των Χριστουγέννων, αποφασισμένος να εκπληρώσει τη Χριστουγεννιάτικη επιθυμία του γιου του, το εξαντλημένο πια παιχνίδι Turbo Man, το οποίο έπρεπε να είχε αγοράσει δύο εβδομάδες νωρίτερα μα το ξέχασε, ο Χάουαρντ γυρίζει σε όλη την πόλη για να το βρει. Στην αναζήτησή του συναντά τον Μάιρον, έναν ταχυδρόμο που ψάχνει και αυτός απελπισμένα τον Turbo Man για... (Περισσότερα)




Σάντα Κλάους, ο Άι Βασίλης (1985)Santa Claus: The Movie (1985)
"Σάντα Κλάους, ο Άι Βασίλης" ★★★★★☆☆☆☆☆
Καθώς ο καλόκαρδος ξυλουργός Κλάους και η σύζυγός του Άνια παραδίδουν τα χειροποίητα δώρα τους στα παιδιά των γειτονικών τους χωριών, παγιδεύονται σε μια σφοδρή χιονοθύελλα. Τότε εμφανίζονται ξωτικά που τους μεταφέρουν στον Βόρειο Πόλο και τους αποκαλύπτουν πως ο Κλάους είναι ο Εκλεκτός που περίμεναν για να παραδίδει κάθε παραμονή Χριστουγέννων τα παιχνίδια που φτιάχνουν τα ίδια για τα παιδιά του κόσμου. Αιώνες αργότερα ο βοηθός του Κλάους, το ξωτικό Πατς παρασύρεται στην προσπάθεια ενός άπληστου... (Περισσότερα)




Video 



Barbie: A Perfect Christmas (Video, 2011)

"Μπάρμπι: Τα πιο Γλυκά Χριστούγεννα" 

★★★★★★☆☆☆☆

Όταν μια χιονοθύελλα χαλάει τα σχέδιά τους για μαγευτικές διακοπές στη Νέα Υόρκη, η Μπάρμπι μαζί με τις αδελφές της Σκίπερ, Στέισι και Τσέλσι, καταλήγουν στη μικρή πόλη Τενενμπάουμ. Εκεί, βρίσκουν νέους φίλους και ζουν υπέροχες περιπέτειες! (74 λεπτά) (Ηλικία: 5+)







Barbie in 'A Christmas Carol' (Video, 2008)

"Η Μπάρμπι και το Πνεύμα των Χριστουγέννων"

★★★★★★☆☆☆☆

Η Ίντεν, είναι μια μεγάλη ντίβα του βικτωριανού θεάτρου, η οποία μισεί τα Χριστούγεννα και αναγκάζει όλο το θίασο να κάνει εξαντλητικές πρόβες ανήμερα των Χριστουγέννων. Τα πνεύματα των Χριστουγέννων θα αναλάβουν να δείξουν στην Ίντεν ότι η ουσία των γιορτών βρίσκεται στην αγάπη και τη χαρά, που μοιραζόμαστε με τους γύρω μας. (76 λεπτά) (Ηλικία: 5+)


Οι Καλύτερες Παιδικές Χριστουγεννιάτικες Ταινίες Μικρού Μήκους






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις