Οι Έλληνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βγήκαν στα μπαλκόνια τους στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής για να να χειροκροτήσουν παρατεταμένα την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών στη μάχη κατά του κορωνοϊού.
Το "ραντεβού" ήταν προγραμματισμένο για τις 9 μ.μ. και το μήνυμα που έστειλε ο κόσμος ήταν συγκινητικό. Ένα χειροκρότημα, ένα εγκάρδιο "ευχαριστώ" σε όσους καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για το καλό όλων.
Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, αλλά και σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ο κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια και χειροκρότησε στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα. Αρκετοί δε ήταν εκείνοι που άρχισαν να επευφημούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, χειροκροτώντας και φωνάζοντας «μπράβο» και «είμαστε μαζί σας».


 

 Διαβάστε επίσης:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις