Τα σχολεία έκλεισαν και οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν σιγά σιγά για πολλούς!
Φέτος το καλοκαίρι αποτελεί μία ιδιαίτερη περίοδο, καθότι η ανθρωπότητα έζησε και συνεχίζει να ζει την επέλαση του κορωνοϊού, αλλάζοντας τις συνήθειες όλων μας.
Μία από τις αγωνίες και τους φόβους των μαμάδων είναι πώς θα πάνε διακοπές, τι μέτρα προστασίας θα πρέπει να διαθέτουν ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος του κορωνοϊού. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χαλάσουν οι οικογενειακές διακοπές τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες, υπό το φόβο του κορωνοϊού.
Αυτό όμως που θα πρέπει να έχουν κατά νου οι γονείς, είναι η τήρηση των απαραίτητων και βασικών κανόνων υγιεινής.
Δεν χρειάζεται πανικός, παρά μία καλή οργάνωση που θα αποτρέψει άσχημα περιστατικά.
Δείτε συμβουλές από την Παιδίατρο Δρ. Μαριαλένα Κυριακάκου στο βίντεο παρακάτω.

  

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις