Διανύουμε ήδη το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ λόγω καιρού παραμονεύουν και τα ύπουλα κρυολογήματα! Και σαν να μην έφταναν αυτά, πλησιάζει και η εποχική γρίπη που μας ταλαιπωρεί έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο. Παρόλο που η εποχική γρίπη μπορεί να αποδειχθεί πολύ ήπια φέτος λόγω των προληπτικών μέτρων που λαμβάνουμε, καλό είναι να γνωρίζουμε τα διαφορετικά συμπτώματα μεταξύ κορωνοϊού, κρυολογήματος και εποχικής γρίπης ώστε να αντιμετωπίζουμε αυτό που έχουμε αναλόγως. 

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) συνέταξε έναν πίνακα με τα διαφορετικά συμπτώματα, ώστε οι ασθενείς να μπορούν να κάνουν αυτοδιάγνωση και να μην πανικοβάλλονται στις περιπτώσεις που έχουν ήπια συμπτώματα. 

 


Πηγή

Ανάρτηση chiourea.gr  στο Επικαιρότητα - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ και Υλικό -ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δείτε επίσης:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις