Οι δημιουργίες των μαθητριών και μαθητών μας θα φιλοξενηθούν στην Έκθεση του 5ου Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας το Σάββατο 14/5 και την Κυριακή 15/5!!

Πρόγραμμα 5ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΗΡΑΣ ΘΗΡΑΣΙΑΣ 14-15 ΜΑΪΟΥ 2022 – Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας (sch.gr)

Ραντεβού στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας!!!

Αναρτήθηκε από chiourea.gr  στο Διάφορα Θέματα - ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δείτε επίσης:

·  Ειδικό Δημοτ. Σχολείο Φηρών-Θήρας: Συμμετοχή του σχολείου μας στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών

·  4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σύρου: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ  

·  Νηπιαγωγείο Δροσιάς-Λάρνακα, Κύπρος: «Το ταξίδι μιας κούκλας, Αμμόχωστος»! Συμμετοχή σε Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος

· Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών-Θήρας: Μια μητέρα λέει 28 αλήθειες για το Σύνδρομο Down

·  4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σύρου: Μια διαφορετική λίστα για να γεμίσουν οι μέρες μας με αγάπη και Αναστάσιμο Φως!!!

·  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών-Θήρας: 2 Απριλίου Παγκόσμια ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

 Γραφτείτε στο Newsletter μας εδώ 📌

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις