Ύστερα από αίτημα της αν. Προϊσταμένης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας κ. Φωτεινής Κανάκη σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Θήρας κ. Βασίλειο Πανταζή, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας, την Τετάρτη 11/5/2022 στις 17:00-20:00, το Βιωματικό Εργαστήριο από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχικής υγείας «Θησέας Κυκλάδων» με θέμα: «Ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού ρόλου».

 Ευχαριστούμε πολύ την κα. Ζωή Σωτηρίου για την καθοδήγησή της στην πρώτη ενδοσχολική επιμόρφωση του σχολείου μας.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς Covid-19.

Αναρτήθηκε από chiourea.gr  στο Διάφορα Θέματα - ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δείτε επίσης:

·  Ειδικό Δημοτ. Σχολείο Φηρών-Θήρας: Συμμετοχή του σχολείου μας στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών

·  4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σύρου: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ  

·  Νηπιαγωγείο Δροσιάς-Λάρνακα, Κύπρος: «Το ταξίδι μιας κούκλας, Αμμόχωστος»! Συμμετοχή σε Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος

· Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών-Θήρας: Μια μητέρα λέει 28 αλήθειες για το Σύνδρομο Down

·  4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σύρου: Μια διαφορετική λίστα για να γεμίσουν οι μέρες μας με αγάπη και Αναστάσιμο Φως!!!

·  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών-Θήρας: 2 Απριλίου Παγκόσμια ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

 

 Γραφτείτε στο Newsletter μας εδώ 📌


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις