Σήμερα Παρασκευή 13/5/2022 και ώρα 9 το πρωί η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κα. Παρασκευή Νομικού επισκέφτηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας  στο πλαίσιο της ενημερωτικής δράσης του Δήμου Θήρας και Γεωθήρα ΜΑΕ σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θήρας για τους μαθητές/τριες  του σχολείου μας και ευρύτερα των σχολείων των νησιών μας.

Η κα. Νομικού γνώρισε τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, τους «ξενάγησε» ψηφιακά μέσα από την οθόνη στο νησί της Σαντορίνης και το ηφαίστειο μέσα από την ενδιαφέρουσα παρουσίασή της και τα παιδιά γεμάτα χαρά και ενθουσιασμό απόλαυσαν την όμορφη ψηφιακή «βόλτα» στο ηφαίστειο!! Τα χειροκροτήματα κατά την παρουσίαση ήταν δυνατά, τα χαμόγελα ολοφώτεινα και στο τέλος όλοι μας μαθητές/τριες και Εκπαιδευτικό Προσωπικό ευχαριστήσαμε θερμά την κα. Νομικού και δώσαμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε σε επικοινωνία και για μελλοντικές δράσεις με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας.

Ενδεικτικά υπάρχουν σε φωτογραφίες οι όμορφες στιγμές της ψηφιακής ξενάγησης στο ηφαίστειο και τέλος το ευχαριστήριο βίντεο του σχολείου μας προς την κα. Νομικού.



Αναρτήθηκε από chiourea.gr  στο Διάφορα Θέματα - ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δείτε επίσης:

· Συμμετοχή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας 2022

·  Ειδικό Δημοτ. Σχολείο Φηρών-Θήρας: Συμμετοχή του σχολείου μας στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών

·  4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σύρου: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ  

·  Νηπιαγωγείο Δροσιάς-Λάρνακα, Κύπρος: «Το ταξίδι μιας κούκλας, Αμμόχωστος»! Συμμετοχή σε Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος

· Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών-Θήρας: Μια μητέρα λέει 28 αλήθειες για το Σύνδρομο Down

·  4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σύρου: Μια διαφορετική λίστα για να γεμίσουν οι μέρες μας με αγάπη και Αναστάσιμο Φως!!!

·  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών-Θήρας: 2 Απριλίου Παγκόσμια ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

 Γραφτείτε στο Newsletter μας εδώ 📌

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις