Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας συμμετέχει και αυτή τη σχολική χρονιά στο 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου μας με την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού υλοποίησαν καλλιτεχνικές δραστηριότητες με βάση την ζωγραφική, το σχέδιο, το κολλάζ με διάφορες θεματικές των αγαπημένων ενδιαφερόντων των μαθητών/τριών μας καθώς επίσης συμμετείχαν στη δημιουργία ενός ψηφιακού βίντεο παρουσιάζοντας πολύτιμες οδηγίες σχετικά με την Αντισεισμική Προστασία των ανθρώπων με αναπηρίες.

Τα έργα των μαθητών/τριών μας θα παρουσιαστούν σε νέα ανάρτηση με την ολοκλήρωση του 6ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας 2023 από τον χώρο της Έκθεσης του Φεστιβάλ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διοργάνωση του 6ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας!

Ραντεβού στις 13 & 14 του Μάη στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας Δ. Νομικός!


Αναρτήθηκε από chiourea.gr  στο Διάφορα Θέματα - ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ (σχολ. έτος 2022-23)

Δείτε επίσης: 

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων 2022-2023 ~ Φροντίδα της Στοματικής Υγιεινής

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Το σχολείο μας υποστηρίζει την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Μία μπάλα για όλους

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3/12

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Το σχολείο μας τιμά την 49η Επέτειο του Πολυτεχνείου

·         Ειδικο Δημοτικο Σχολειο Φηρων  Θηρας: Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης «Σεχραζάντ: ήχοι, εικόνες και παραμύθια της Ανατολής»

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 1940

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Επετειακές κατασκευές και χειροτεχνίες για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Εορτασμός 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Συμμετοχή του σχολείου μας στο 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών «Οι Μεγάλοι-μικροί κυνηγοί»

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις