Στα πλαίσια του εορτασμού της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες με την υποστήριξη και καθοδήγηση όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ακολούθησαν με επιτυχία κάθε βήμα και κάθε δραστηριότητα των αντίστοιχων αθλητικών σταθμών  και όλοι μαζί, μικροί μεγάλοι, με μεγάλη χαρά στο τέλος των αθλητικών δραστηριοτήτων δημιουργήσαμε έναν μεγάλο κύκλο και χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς.

Οι δράσεις αθλητισμού στο σχολείο μας ολοκληρώθηκαν με την παρακολούθηση ταινιών μικρού μήκους με θέμα τον αθλητισμό και με δυνατό μήνυμα : ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΠΟΤΕ!!!

Συγχαρητήρια πολλά σε όλους τους μαθητές/τριές μας!!!

Αναρτήθηκε από chiourea.gr  στο Διάφορα Θέματα - ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας εδώ 📌
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις