Στην εκδήλωση «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση» που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας , Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, προσκλήθηκαν για πρώτη φορά και οι διαπιστευμένοι bloggers , για τους οποίους είχε προβλεφθεί ειδικός χώρος στην αίθουσα αλλά και οποιαδήποτε υποστήριξη και πληροφόρηση χρειάζονταν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους παρευρέθησαν .

Στα επόμενα γεγονότα και δράσεις θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες συμμετοχής.

Γραφείο Τύπου Επικοινωνίας και Διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις