Εργαστήριο Μουσικοθεραπείας

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

12.00-18.00

Ελληνικό Ωδείο Χαλανδρίου-Ψυχικού, Αποστολοπούλου 64

τηλ. 210 6724052

Ο στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση πάνω σε διάφορα είδη και τεχνικές μουσικοθεραπείας μέσα από μια συστηματική διερεύνηση διαφορετικών τρόπων με τους οποίους η μουσική λειτουργεί ξεχωριστά για τον καθένα από εμάς.

Το εργαστήριο περιλαμβάνει :

  • εισαγωγή στην έννοια της μουσικοθεραπείας

  • βιωματικές ασκήσεις :

-ενεργητικής/διαδραστικής μουσικοθεραπείας

-δεκτικής μουσικοθεραπείας/μουσικής ακρόασης

-μουσικοκινητικές δραστηριότητες

- φωνητικό και οργανικό αυτοσχεδιασμό

Το εργαστήριο απευθύνεται σε μουσικούς, ειδικούς ψυχικής υγείας (ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, ψυχοθεραπευτές, κλπ), εκπαιδευτικούς, φοιτητές, και σε όσους έχουν ενδιαφέρον για τη Μουσικοθεραπεία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Κόστος 70ευρω


Εγγραφές έως 26/5 στο 210 6724052 (3-9μμ)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις