Φίλοι εκπαιδευτικοί,

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) και το Υπουργείο Πολιτισμού, σε συνεργασία με τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου οργανώνουν την

4η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

Παρασκευή 28, Σάββατο 29, Κυριακή 30 και Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Οι βιβλιόφιλοι κάθε ηλικίας θα μπορούν να βρουν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης:

  • Όλη τη βιβλιοπαραγωγή παιδικού και εφηβικού βιβλίου στα περίπτερα των εκδοτών
  • Την Παιδική Γωνιά, με εκδηλώσεις για παιδιά 5-12 ετών (παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς και εικονογράφους, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, εργαστήρια...)
  • Τη Γωνιά Εφήβων, με εκδηλώσεις για νέους 13-17 ετών (νέες τεχνολογίες, συζητήσεις, συναντήσεις, εργαστήρια,...)
  • Τη Γωνιά των Εκπαιδευτικών και των Γονέων (ημερίδες, σεμινάρια, εργαστήρια...)
  • Το περίπτερο του www.mikrosanagnostis.gr, του νέου κόμβου του ΕΚΕΒΙ για παιδιά

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Αττικής Helexpo Palace (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), και θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Θα ήταν χαρά μας να συμμετάσχετε με τους μαθητές σας στις εκδηλώσεις της 4ης Έκθεσης Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου. Σας επισυνάπτουμε την αίτηση συμμετοχής με την παράκληση να μας την αποστείλετε συμπληρωμένη έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Η κατανομή των σχολείων, η ημέρα και η ώρα επίσκεψης θα διαμορφωθούν από το ΕΚΕΒΙ σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων. Σχετικά με την ημέρα και ώρα επίσκεψης, καθώς και για την εκδήλωση την οποία θα παρακολουθήσουν οι μαθητές σας θα σας ενημερώσουμε γραπτώς μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με: την κα Εύη Γεροκώστα (υπεύθυνη εκπαιδευτικών δράσεων του ΕΚΕΒΙ), 210-9200332 (egerokosta@ekebi.gr) και την κα Λίτσα Καφέ, 210-9200303 (lkafe@ekebi.gr).


Ελπίζουμε ότι θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις