Δελτίο Τύπου 26/11/2010


Πρώτη συνεδρίαση της Εθνικής Διακομματικής Επιτροπής για την ΠαιδείαΗ πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για την Παιδεία, υπό την Υπουργό, Άννα Διαμαντοπούλου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29/11/2010, στις 12:00, στο Υπουργείο Παιδείας.

Στην Διακομματική Επιτροπή θα συμμετάσχουν:

• από το ΠΑΣΟΚ η κυρία Σοφία Γιαννακά,
• από τη ΝΔ η κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ,
• από το ΛΑΟΣ ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης,
• από τη Δημοκρατική Αριστερά ο κύριος Νίκος Τσούκαλης,
• από τους Οικολόγους Πράσινους ο κύριος Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Στην Επιτροπή θα συμμετάσχει και η πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κυρία Χρύσα Αράπογλου, ενώ δεν συμμετέχουν τα κόμματα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις