Δελτίο Τύπου
07/12/2010



Πρωτοβουλία της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, για πραγματοποίηση των σχολικών εκδρομών
στην Ελλάδα



«Φέτος πάμε Ελλάδα»


Η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, για την εξασφάλιση ελκυστικών εκπαιδευτικών εκδρομικών πακέτων από τα τουριστικά γραφεία προς τους μαθητές, ώστε να επιλέγουν για τις σχολικές εκδρομές τους προορισμούς εντός Ελλάδας. Στόχος είναι να γνωρίσουν οι μαθητές τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και να ενισχυθεί ο εσωτερικός τουρισμός.

Παράλληλα, στόχος είναι η δημιουργία εκδρομικών πακέτων -με επίκεντρο το μοναδικό πολιτισμό και φυσικό πλούτο της Ελλάδας- που θα απευθύνονται σε μαθητές και φοιτητές άλλων χωρών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Υπουργός θα συναντήσει αύριο, Τετάρτη 08/12/2010, στις 12:00, εκπροσώπους του HATTA (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων). Στη συνάντηση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις