Το Υπουργείο Υγείας αναζητεί τρόπους εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011


Ευέλικτους και αποτελεσματικούς τρόπους για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου αναζητά το υπουργείο Υγείας, μετά τη διαπίστωση ότι οι διατάξεις του ισχύοντος νόμου καταστρατηγούνται? «Η εφαρμογή του νόμου έχει εμφανίσει πολλά προβλήματα, ειδικά στην τήρηση των μέτρων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος», παραδέχεται ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος?


Μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο κ.Λοβέρδος επιμένει ότι το νομικό πλαίσιο δεν θα μείνει στα χαρτιά και δηλώνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνεργασία του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Αντώνη Δημόπουλου με τους γενικούς γραμματείς των συναρμόδιων υπουργείων Οικονομίας, Ανάπτυξης και Εσωτερικών (Δημοτική Αστυνομία) με σκοπό να εξειδικευτούν ζητήματα εφαρμογής.


Πάντως σε ό,τι αφορά το Υπουργείο Υγείας ο κ. Λοβέρδος τονίζει ότι έχει κατατεθεί τροπολογία για την ένταξη του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας στους ελεγκτικούς μηχανισμούς.


Διαβάστε περισσότερα: εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις