Δελτίο Τύπου
27/02/2011


Ημερίδα ενημέρωσης και διαλόγου του Υπουργείου Παιδείας με τους Δημάρχους της χώρας


Ένα σημαντικό μέρος της εθνικής πολιτικής για την Παιδεία ασκείται πλέον μέσα από την ενισχυμένη και αποκεντρωμένη Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο από την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο Παιδείας διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης και διαλόγου με τη συμμετοχή των Δημάρχων της χώρας, τη Δευτέρα 28/02/2011, στις 10:00, στο Υπουργείο Παιδείας (αίθουσα Jacqueline de Romilly).

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν, επίσης, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας των συναρμόδιων Υπουργείων, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, ενώ έμφαση θα δοθεί στις νέες αρμοδιότητες Παιδείας που μεταφέρονται πλέον στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις