Δ/νση Σπουδών Π.Ε.
Υπουργείο Παιδείας
Διά Βίου Μάθησης
και Θρησκευμάτων
Ανδρέα Παπανδρέου 37
151 80, Μαρούσι
Τηλ.: 210 3443605
Fax: 210 3443291
Χειρίστρια: Κουμπούρη Ρένα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

για τα ερωτηματολόγια της Β΄ Ξένης ΓλώσσαςΣας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της με αρ। πρωτ 52702/Γ1/6-5-2011 εγκυκλίου μας, στο πλαίσιο διεξαγωγής της έρευνας για την Αξιολόγηση της Πράξης «Εφαρμογή Ξενόγλωσσων Προγραμμάτων Σπουδών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση», που αφορά το μάθημα της 2ης ξένης γλώσσας, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο τα ακόλουθα ερωτηματολόγια αξιολόγησης που απευθύνονται στους γονείς και τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων που διδάχτηκαν Γαλλικά ή Γερμανικά στην Ε’ & Στ’ Τάξη Δημοτικού Σχολείου.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Δημοτικών σχολείων να διανείμουν το συγκεκριμένο ενημερωτικό έγγραφο στους μαθητές, ώστε να έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν με τους γονείς τους τα ερωτηματολόγια. Τα σχετικά ερωτηματολόγια βρίσκονται στις ακόλουθες διευθύνσεις:
Για τους γονείς : http://goneis.questionpro.com

Για τους μαθητές http://mathites.questionpro.com

Είναι επιθυμητό τα ερωτηματολόγια να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς. Καταληκτική ημερομηνία συμπλήρωσης ερωτηματολογίων ορίζεται η 15/07/2011.

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις