Αθήνα 17/10/2011

Προς

M.M.E. (Συντάκτες Εκπ/κού ρεπορτάζ)

ΚΟΙΝ: Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Δ.Σ. των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε. θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη 18 Οκτώβρη, ώρα 7:00 - 10:00 π.μ. τρίωρο συμβολικό αποκλεισμό του Υπουργείου Παιδείας.

Για το σκοπό αυτό εξαγγέλλεται τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας, τις τρεις πρώτες ώρες του διδακτικού ωραρίου του πρωινού κύκλου, προκειμένου να συμμετέχουν τα μέλη των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων οργάνων καθώς και οι εκπαιδευτικοί.

Τα Δ.Σ.

Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις