Το βαλς των χαμένων ονείρων

Μάνος Χατζιδάκις


Ο ήχος της λατέρνας μόνο γλυκιές αναμνήσεις φέρνει στο μυαλό.

Γειτονιές, παιδικές φωνές, τις μανάδες να δίνουν στα παιδιά τους μια φέτα ψωμί, για να μην χάσουν δευτερόλεπτο απ' το παιχνίδι!

Γόνατα ματωμένα, ιδρώτας να κυλάει μαζί με σκόνη και όμως ψυχές χαρούμενες και γλυκιά διάθεση παιδιών και μεγαλυτέρων. Τι κι αν όλα τα παιχνίδια ήταν μια μπάλα και μια κούκλα;

Τελικά, τι μας κάνει χαρούμενους;

Καταλήγουμε να ανατρέχουμε σε μελωδείες σαν και αυτή, για να βρει η θύμησή μας ωραίες γωνιές στο παρελθόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις