3 σχόλια:

Wolowitz είπε...

Γεια σας και συγχαρητήρια για το έργο που επιτελείτε.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: για μαθητή με σύνδρομο asperger δικαιολογείται η κατ' ιδίαν διδασκαλία;
Σας ευχαριστώ πολύ.

Rania Chiourea είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Απάντηση στο ερώτημά σας: για μαθητή με σύνδρομο asperger δικαιολογείται η κατ' ιδίαν διδασκαλία αν την εισηγηθεί αρμόδιος φορέας, σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται: "Βεβαίωση ή γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού για το είδος και τη διάρκεια της ειδικής ασθενείας"

Unknown είπε...

καλησπέρα,μήπως μπορείτε να μου πείτε την ισχύουσα θέση του υπουργείου για τους κατ΄ιδίαν διδαχθέντες μαθητές των ΕΠΑΛ ή Ναυτικών Λυκείων? Αυτο που θέλω να ξέρω ουσιαστικά είναι άν μπορεί καποιος που φοιτά φέτος στην Τρίτη Λυκείου Ναυτικού Λυκείου να ταξιδεψει κανοντας την μαθητεία του εν πλω....

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις