Πτυχίο παιδαγωγικών με διεθνή αναγνώρισηΠτυχίο παιδαγωγικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση προσφέρουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Οκτώβρη τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Νταντί, με την ίδρυση του Hellenic Association for Education.

Το πρόγραμμα των σπουδών θα είναι ίδιο με αυτό του Πανεπιστημίου του Νταντί.

Η γλώσσα διδασκαλίας θα είναι η αγγλική, ενώ τα μαθήματα επιλογής για εκείνους που θέλουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ θα είναι στην ελληνική γλώσσα.

Το πτυχίο αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων και το Γενικό Παιδαγωγικό Συμβούλιο της Σκωτίας (GTCS), που δίνουν το δικαίωμα ο πτυχιούχος να εργαστεί στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, σε ιδιωτικό, δημόσιο ή διεθνές σχολείο.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ online
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις