ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»         Αρ.Πρωτ. 107
Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου – Mεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης                 Νέα Ιωνία 29/3/2013
Πληροφορίες Νινέττα Αλτάνη 6972008336                                                     
mail : segseferis@gmail.com                                   
Προς : τα μέλη του Συλλόγου μας

ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ

Με τροποποίηση που ψήφισε η Βουλή (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης 655 Της 21/3/2013), επανήλθε το «Δικαίωμα εισόδου σε μεμονωμένα Μνημεία, οργανωμένους Αρχαιολογικούς Χώρους, Ιστορικούς Τόπους και Μουσεία που ανήκουν στο Δημόσιο», όπως τροποποιήθηκε με την αριθ.ΥΠΠΟΤ/ΓΔΑΠΚ/ΔΜΕ−ΕΠ/Γ2/Φ32−Φ56/56729/595/15−6−2012 κοινή υπουργική απόφαση». Υπογράφουν οι «ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ − ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ».
Η θετική αυτή εξέλιξη αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών του συλλόγου μας και άλλων συνδικαλιστικών φορέων (Συλλόγων, ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ κ.α.) για την άρση της άδικης και αντιεκπαιδευτικής απόφασης για κατάργηση της δυνατότητας ελεύθερης εισόδου μας (ΦΕΚ 1945 / τεύχος Β΄ / 15.06.2012)

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θέλουν να ανανεώσουν ή  να εκδώσουν
καινούρια κάρτα να απευθύνονται στο Σύλλογο.

Σημειώνουμε ότι κάρτα ελεύθερης εισόδου δικαιούνται και οι ωρομίσθιοι και αναπληρωτές συνάδελφοι.

Το Δ.Σ.


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις