Χρόνια Πολλά σε κάθε «ξεχωριστή» μανούλα που παρά τις όποιες αντιξοότητες δεν το βάζει κάτω και συνεχίζοντας να …χαμογελά, κλείνει το μάτι στη ζωή και τις εκπλήξεις της.




Αφιερωμένο  με σεβασμό και αγάπη….




     Μια ξεχωριστή μητέρα...


Η απόφαση να γίνεις μητέρα απαιτεί ώριμη σκέψη, επίγνωση των ευθυνών και των δεσμεύσεων που περικλείει αυτός ο ρόλος αλλά και της υποστήριξης που θα έχεις από το περιβάλλον σου.

Για τις περισσότερες γυναίκες η εγκυμοσύνη δεν αποτελεί συνειδητή επιλογή αλλά ένα γεγονός που συνήθως τις βρίσκει εντελώς απροετοίμαστες να ανταποκριθούν στον νέο ρόλο τους. Για κάποιες η απόφαση να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί είναι ταυτόσημη με την επιβεβαίωση του αναπαραγωγικού ρόλου της γυναίκας, με την επισφράγιση μιας σχέσης, με την ολοκλήρωση του φύλλου τους ή με την ικανοποίηση που θα δώσουν στο περιβάλλον τους που αναγνωρίζει και σέβεται τη γυναίκα ως μέσο συνέχισης της οικογένειας και διατήρηση του ανθρώπινου γένους.
Λίγες είναι οι γυναίκες που αψηφώντας τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που μπορεί να περικλείει αυτός ο ρόλος επιλέγουν συνειδητά να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

Κάθε μέρα χιλιάδες γυναίκες σε όλον τον κόσμο γίνονται μητέρες. Πολλές από αυτές θα φέρουν στον κόσμο ένα παιδί με αναπηρία.

Σκεφτήκατε άραγε, ποια θα μπορούσαν να είναι τα κριτήρια επιλογής αυτών συγκεκριμένα των γυναικών, να γίνουν μητέρες αυτών των παιδιών;







Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις