Διευθύντρια επέπληξε δασκάλα γιατί δίδαξε τον «Κεμάλ» του ΧατζιδάκιΆκουσον, άκουσον, το ποίημα "Κεμάλ" αποτελεί ισλαμική προπαγάνδα!!! Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ν. Γκάτσου και του Μ. Χατζιδάκη... Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε σοβαρά τελικά;
Σύμφωνα με δημοσίευμα:
Παρασκευή, 31 Μαϊου 2013, 22:15

Γονέας διαμαρτυρήθηκε για «ισλαμική προπαγάνδα»

Μπαράζ αντιδράσεων προκαλεί η καταγγελία μίας δασκάλας μουσικής σε δημοτικό σχολείο ότι η διευθύντρια απαγόρεψε τη διδασκαλία του τραγουδιού «Κεμάλ» του Μάνου Χατζιδάκι σε στίχους Νίκου Γκάτσου, επειδή γονέας διαμαρτυρήθηκε για «ισλαμική προπαγάνδα».

«Δεν είναι δυνατόν το έργο των εκπαιδευτικών και ιδίως των καλλιτεχνικών μαθημάτων να υφίσταται λογοκρισία, ούτε τα φαινόμενα φανατισμού που μας έχουν παγώσει το αίμα να τα βλέπουμε να τρυπώνουν στα σχολεία με τις ευλογίες των διευθυντών και των ανωτέρων τους», ανέφερε στην καταγγελία της η δασκάλα.

Δείτε το βίντεοΠηγή: www.e-volos.grΑναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις