1ο Δημοτικό  Σχολείο  Θρακομακεδόνων

«Αλησμόνητες Πατρίδες»


Την Πέμπτη 13/06/2013 και ώρα 19.00  τα παιδιά του Στ’2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θρακομακεδόνων  παρουσίασαν την εργασία τους με τίτλο «Αλησμόνητες Πατρίδες», μία αναφορά  στον Ελληνισμό της Μακράς Ασίας  που πλαισιώθηκε μελωδικά από τη χορωδία .
 Προλόγισε η εκπαιδευτικός, ιστορικός κι ερευνήτρια  Κα Αρχοντία Παπαδοπούλου, μέλος του Συλλόγου Προκοπιέων Ο «Όσιος Ιωάννης Ο Ρώσος».
                   


                                                                                       
  
Το υλικό της παρουσίασης  είχε  συγκεντρωθεί  αποκλειστικά από τα παιδιά του τμήματος  ΣΤ2  με τη βοήθεια του δασκάλου τους   κ Μελισσουργού Νικολάου.         

Επιμέλεια μουσικής: Κων/νος Εγγλέζος μουσικός
Επιμέλεια παρουσίασης: Ευγενία Σωμαρά θεατρολόγοςΑναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις