Συμμετοχή του 1ου Δ.Σ.  Θρακομακεδόνων
στο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών



Το 1ο Δ.Σ. Θρακομακεδόνων στις 5 Ιουνίου 2013 συμμετείχε στο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών, στο αμφιθέατρο του Δήμου Αχαρνών «Μίκης Θεοδωράκης».

Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με ιδιαίτερο συγχρονισμό αλλά και λεβεντιά. Τη διδασκαλία και την επιμέλεια των χορών είχε ο καθηγητής της Φυσικής Αγωγής κ. Κούρογλου Κυριάκος.

Επίσης η χορωδία του σχολείου, τραγούδησε τραγούδια με επίκαιρα μηνύματα κατά του ρατσισμού και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μητροπολίτης  Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας Δικαιάκος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση συγκίνησαν το ακροατήριο. Τη μουσική επιμέλεια και διδασκαλία είχε ο καθηγητής Μουσικής κ. Εγγλέζος Κωνσταντίνος και την επιμέλεια και διδασκαλία της απαγγελίας ποιημάτων και κειμένων είχε η καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής Σωμαρά Ευγενία.

Τις αυθεντικές παραδοσιακές στολές των κοριτσιών παραχώρησε ο Σύλλογος Γυναικών Θρακομακεδόνων και αντίστοιχα των αγοριών ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του  1o Δημοτικού  Σχολείου Θρακομακεδόνων.




Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις