10-9-2013

Γεια σας και Καλή Σχολική Χρονιά,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μόλις έλαβα από τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ.Πατρόκλου Λίλα (η ίδια άτομο με αναπηρία), μια αφίσα για την πρόσβαση ατόμων με κινητικές αναπηρίες.

Πρόκειται για τους "6 Κρίκους της Αλυσίδας της Πρόσβασης", σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Φιλοτεχνήθηκε από το γραφίστα Νίκο Τσούτη.

Στα πλαίσια εξοικείωσης των παιδιών με την εικόνα και την ιδέα τής αναπηρίας θα ήταν χρήσιμο να αναρτηθεί η αφίσα σε κάθε τάξη Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Με εκτίμηση,

Μακρής Ευάγγελος
Δάσκαλος Τ.Ε 5ου Δ.Σ. Χαλανδρίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις