Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Νέο Λύκειο και την Ειδική ΑγωγήΔεκτό κατά πλειοψηφία σε μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με ονομαστική ψηφοφορία.
Ψήφισαν συνολικά 98 Βουλευτές.
Επί του συνόλου του νομοσχεδίου «ΝΑΙ» εψήφισαν 52 Βουλευτές.
«ΟΧΙ» εψήφισαν 45 Βουλευτές.
«ΠΑΡΩΝ» ψήφισε 1 Βουλευτής.
Η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου, ολοκληρώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:30.

Θα δημοσιεύσουμε το νομοσχέδιο με όλες τις αλλαγές, μόλις καθαρογραφεί.Πηγή: esos.gr/11 Σεπ. 2013


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις