ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΒΙΑ!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!Ένα όμορφο βίντεο για τον σχολικό εκφοβισμό που δημιούργησαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας:

http://www.1dimrafin.com/#!-/c19h5/17562F17-63C0-4C1C-8ED8-33F97D5CF7D9
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι για τη δημιουργία αυτού του βίντεο, συνέβαλαν μαθητές γενικής και ειδικής εκπαίδευσης, αφού η μουσική επένδυση έγινε από μαθητή του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κορωπίου.
Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις