Μετά την τελευταία μας επίσκεψη στη Λιθουανία και την ολοκλήρωση του κύκλου των εκπαιδευτικών συναντήσεων στα πλαίσια του προγράμματος Comenius Regio, σας προσκαλούμε άλλη μια φορά να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να δείτε τις δράσεις του προγράμματος:

http://blogs.sch.gr/dimpolyd/  
http://axristod.wix.com/social-integr-sport  
http://www.youtube.com/watch?v=olblOtAsUcQ  
http://www.youtube.com/watch?v=ziWHz_FkjBo  

Στην ανανεωμένη/επικαιροποιημένη ιστοσελίδα του Comenius (http://axristod.wix.com/social-integr-sport)  θα γίνεται συνεχώς ανάρτηση υλικού και κάποια στιγμή θα αναρτηθεί και η απολογιστική έκθεση με τα τελικά συμπεράσματα.

Καλή εβδομάδα

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
Δ/ντής Δημ. Σχ. ΠολυδενδρίουΑναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις