8-12-2014


Kι εγώ θα ήθελα να σας συγχαρώ κυρία Χιουρέα  για το έργο σας και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνετε να μας κρατάτε  ενήμερους στα εκπαιδευτικά δρώμενα. Πραγματικά είναι συγκινητική η προσπάθειά σας.

Καλές γιορτές και καλή δύναμη στο έργο σας!

Λένα Κωφονικολού- δασκάλα και μητέρα 
Σαλαμίνα  







Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Κωφονικολού για την επικοινωνία και για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν συνάδελφοι και γονείς βρίσκουν χρήσιμη την ιστοσελίδα. Αυτό και μόνο μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσω την προσπάθεια, αφού με ενθαρρύνετε ότι αξίζει τον κόπο!

Σας ευχαριστώ επίσης και για τις ευχές. Εύχομαι Καλές γιορτές και σε σας και την οικογένειά σας!

Ράνια Χιουρέα









Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις