7-12-2014

Κυρία Χιουρέα, θα ήθελα να σας συγχαρώ για το έργο σας στην ειδική αγωγή, το οποίο ως μητέρα "διαφορετικού"πλάσματος "με κάνει να δακρύζω...

Στη σελίδα σας ζητάτε μετάφραση για το front of the class. Ο σύζυγος μου και'γω θα θέλαμε να το διεκπεραιώσουμε αν δεν είναι απαραίτητο να το κάνει εκπαιδευτικός. Είμαστε δίγλωσοι στο σπίτι οπότε δεν αποτελεί για μας κόπο και αν μπορέσουμε με αυτόν τον τρόπο να βάλουμε ένα λιθαράκι αρωγής στην κατανόηση  της διαφορετικότητος, θέλουμε πολύ να το κάνουμε!!!!

Σας ευχαριστούμε

Μαίρη ΛούζηΣας ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία και τα καλά σας λόγια. Να χαίρεστε το παιδάκι σας και να έχετε υπομονή και επιμονή σε ό,τι κάνετε μαζί του. Δυσκολίες θα υπάρχουν πολλές, αλλά να είστε αισιόδοξοι και να μην το βάζετε κάτω.  

Σχετικά με τη μετάφραση της ταινίας, διαβίβασα την πρότασή σας στους κατόχους και αναμένουμε...

Σας εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχίες στον αγώνα της ζωής!

Με αγάπη

Ράνια Χιουρέα
Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις