Μια πολύ όμορφη και συγκινητική έκπληξη, μου επιφύλαξαν η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Στεφάνου, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 το βράδυ. Όπως κάθε χρόνο, με μια θεαματικότατη γιορτή και με πάρα πολύ κόσμο έληξε η φετινή σχολική χρονιά για το 2ο Δημοτ. Σχολείο Αγ. Στεφάνου, με τους μαθητές να εντυπωσιάζουν με τις θεατρικές τους επιδείξεις, τα τραγούδια και τους  χορούς!

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τη διευθύντρια του σχολείου κα Βασιλική Παπαδοπούλου να ευχαριστεί θερμά γονείς, εκπαιδευτικούς και τοπική αυτοδιοίκηση που στηρίζουν το έργο τους, καθώς και τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την εκδήλωση. Ανάμεσα στις ευχαριστίες, αναφέρθηκε και στη Σχολική Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, κα Ράνια Χιουρέα.  Συνέχισε κάνοντας αναφορά στο έργο μου, στο βιογραφικό μου, στη συνεργασία μας με το σχολείο τους και αφού μου έπλεξε το εγκώμιο, με κάλεσε στην εξέδρα και μου έδωσε  το όμορφο αναμνηστικό δώρο της φωτογραφίας, λόγω της αποχώρησής μου από την υπηρεσία!!! Ήταν κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα, δεδομένου ότι επίσημα δεν έχω ανακοινώσει ακόμη ότι οσονούπω αποχωρώ από την υπηρεσία μου. Με μεγάλη έκπληξη και συγκίνηση, κατάφερα να μιλήσω στους παρευρισκόμενους και να ευχαριστήσω εκπαιδευτικούς και γονείς για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο μπράβο στη Διευθύντρια του 2ου Δημοτ. Σχολείου Αγ. Στεφάνου κα Βασιλική Παπαδοπούλου και στους  εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την προσφορά τους, το έργο τους, αλλά και για την άρτια εκδήλωση που διοργάνωσαν. Και ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για την τιμή που μου έκαναν και τη χαρά που μου έδωσαν με την αποχώρησή μου, αλλά και για το ότι με «στήριξαν» τα τελευταία τρία χρόνια, παρέχοντας απλόχερα φιλοξενία για το γραφείο μου!!! Και, όπως υποσχέθηκα δημοσίως προχθές, μπορεί να φεύγω τυπικά από Σχολ. Σύμβουλος, όμως στην ουσία θα με έχουν πάντα κοντά τους όποτε με χρειαστούν, ενώ η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και πέρα από τους θεσμούς, γιατί η αγάπη και η εκτίμηση είναι αμοιβαία!

 

Ανάρτηση chiourea.gr στο Διάφορα Θέματα – ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΑΕ





Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις