ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 10 Ιουνίου 2015 και ώρα 20.00 η Θεατρική Ομάδα
του «ΦΑΡΟΥ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»,
που έχει την έδρα της επί της οδού Αθηνάς 17 στην Καλλιθέα,
θα παρουσιάσει στην αίθουσα «Λυκούργος Καλλέργης»
το έργο «Μικρές ανθρώπινες ιστορίες».
 
                          

Τιμή πρόσκλησης: 5 ευρώ

Είναι ένα σπονδυλωτό έργο που βασίζεται σε κείμενα των: Γιώργου Σκούρτη («Η Μάνα»), Κώστα Μουρσελά ( «Το αυγό» από τη σειρά «Εκείνος και Εκείνος»), Μαρίας Γεωργαντά  («Μόνο τότε») και Ντίνου Ταξιάρχη («Η Αποκατάσταση»). Επίσης υπάρχει ένα σατυρικό στιγμιότυπο που λέγεται «Το 166».
 
Η Θεατρική Ομάδα αποτελείται από την Γωγώ Ρουκουτάκη, Βιβή Χριστοδούλου, Εύη Ασλάνογλου, Βαγγέλη Μουρούκο, Ελένη Γκουβάτσου και Αργυρώ Τεντόμα.
 
Την όλη επιμέλεια της παράστασης έχει ο Περικλής Ματαράγκας.
 
Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε με την Γραμματεία και την Κοινωνική Υπηρεσία στο 210 9415222 και  για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση  και την θεατρική ομάδα, μπορείτε να επικοινωνείτε  με την κα Γ. Ρουκουτάκη στο 6948835472.


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις