Πλοήγηση στην ιστοσελίδα άνευ εμποδίων...



            Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και επισκέπτες της ιστοσελίδας

Αν κατά την πλοήγησή σας στο διαδικτυακό μας χώρο συναντήσετε κάποια δυσκολία:

  • Δεν λειτουργεί ένας σύνδεσμος (link)
  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε κάποιο αρχείο
  • Δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε κάποιο αρχείο
  • Λαμβάνετε μία περίεργη ειδοποίηση, όπως "Danger Malware... " ή προειδοποίηση για ύπαρξη κακόβουλου κώδικα
  •  Ό,τι άλλο παρεμποδίζει την εύκολη πλοήγησή σας ...

Προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα, παρακαλώ να μου το γνωστοποιήσετε στέλνοντας μήνυμα στο: rania.chiourea@gmail.com


Πάντως, ένα είναι σίγουρο, ότι το ιστολόγιο chiourea.gr είναι καθαρό. Το τελευταίο όμως διάστημα, σε όσους χρησιμοποιούν τα προγράμματα περιήγησης  Chrome και Firefox, εμφανίζονται μηνύματα με προειδοποίηση για επικίνδυνο ή κακόβουλο περιεχόμενο και τους εμποδίζεται η πρόσβαση.

Να ξέρετε ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο αν παρακάμψετε την προειδοποίηση αυτή και μπείτε στη σελίδα. Για του λόγου το αληθές μάλιστα, αν δοκιμάσετε να επισκεφτείτε τη συγκεκριμένη σελίδα μέσω ενός άλλου προγράμματος περιήγησης (π.χ. Internet Explorer) θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι δεν σας βγάζει τέτοιο μήνυμα και έχετε πρόσβαση κανονικά.

Σας ευχαριστώ

Ράνια Χιουρέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις