Δήλωση του δασκάλου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αυλώνα που του απονέμεται ηθική αμοιβή επαίνου

11 Φεβρουαρίου 2016

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές μου, τους συναδέλφους μου, τους εθελοντές συνεργάτες και φίλους του Σχολείου ιδιαιτέρως τον Στάθη Γράψα, τον Γιώργο Τσουνή, τον Γιώργο Δάμπαση, τον Γιάννη Κ. επίσης τους Δ/ντές του ΕΚΚΝΑ Παύλο Δουλάμη και Μαρίνα Μπούκη, τους Αρχιφύλακες Αντώνη Αραβαντινό και Κώστα Λαμπρόπουλο, την Κοινωνική Υπηρεσία του ΕΚΚΝΑ και ιδιαίτερα την κ. Μαρούσα Απειρανθίτου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διευθύντρια ΠΕ Ανατολικής Αττικής κα Βασιλική Ξυθάλη, στον Μανώλη Κουμπιά Σχολικό Σύμβουλο 50ης Περιφέρειας Αττικής, στη Σχολική Σύμβουλο Ράνια Χιουρέα, στον πρώην προϊστάμενο 4ου Γρ. Β΄ Ανατολικής Αττικής κο Στ. Μαντζούρη και πολλούς ακόμα που συνέβαλαν στην τιμητική μου διάκριση.
Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου Γεωργία Κορακιανίτη, το γιο μου Mάριο Αρμένη και την κόρη μου Ξανθή Αρμένη για τη στήριξη που μου παρείχαν απλόχερα με περίσσευμα αγάπης.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους!!!!!


Από τη Σύμβουλο ΕΑΕ Ράνια Χιουρέα:


Αγαπητέ κύριε Αρμένη,

τα θερμά μου συγχαρητήρια!!! Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορήθηκα αυτό που προ πολλού έπρεπε να είχε γίνει: Το Υπουργείο, σας απονέμει τιμητική διάκριση, αναγνωρίζοντας το ιδιαίτερα σημαντικό έργο σας και την ανιδιοτελή προσφορά σας, κάτι ήδη αναγνωρισμένο τόσο από τους μαθητές σας επί σειρά ετών, όσο και από εμάς που είχαμε την τύχη και την ευχαρίστηση να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συνεργαστούμε μαζί σας. Πάντα σεμνός, μετριόφρων, ευσυνείδητος, με ευγένεια, ήθος, ιδεολογικές αρχές, αξίες και όραμα, από τα άτομα που χαίρεται κανείς να έχει συνεργάτες και που κάθε γονιός θέλει για δασκάλους των παιδιών του!

Τέλος, με συγκίνησε και θεωρώ πολύ ευγενικό εκ μέρους σας, το ότι με αναφέρετε ανάμεσα σε αυτούς που συνέβαλαν για την τιμητική σας διάκριση.

Σας αξίζουν τα καλύτερα και σας εύχομαι καλή συνέχεια στο τόσο σπουδαίο έργο σας!

Nίκος Αρμένης:

Σας ευχαριστώ πολύ!!
Η αναφορά στο όνομά σας δεν έγινε για λόγους φιλοφρόνησης, αλλά για τη βοήθεια που μου προσφέρατε στα πρώτα μου χρόνια ως προϊστάμενος του Σχολείου.

Να σας θυμίσω την επίσκεψή μας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, όπου είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Εισαγγελέα Ανηλίκων. Δεν υπήρξε άλλος Σύμβουλος που να με συνοδεύσει σε μια τέτοια σύσκεψη.


 Αυτά, καλό είναι να ακούγονται.

Και πάλι σας ευχαριστώ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις