"Ο Φάρος": Ένα συγκινητικό βίντεο αφιερωμένο σε όλους τους γονείς!



Όλη η αλήθεια του να είσαι γονιός, μετουσιώνεται σε ένα βίντεο λίγων  λεπτών, με τίτλο «Ο Φάρος», το οποίο έχει κερδίσει 27 διεθνή βραβεία! Είναι δημιουργία του σκηνοθέτη Po Chou Tsi, αφιερωμένο στους γονείς του και κατ'επέκταση σε όλους τους γονείς του κόσμου.
Παρουσιάζει τον κύκλο της ζωής μέσα από μια μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ιστορία αναφέρεται στους γονείς και στο πώς στηρίζουν τα παιδιά τους ώστε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Δεν έχουν σημασία τόσο τα γεγονότα, γιατί οι γονείς θα είναι πάντα εκεί για τα παιδιά τους, όπως ακριβώς το φως του φάρου για τα καράβια.
Το ξεκάθαρο συγκινητικό μήνυμα του σκηνοθέτη είναι, ότι ο γονιός μένει πάντα δίπλα στο παιδί του σαν ένας αληθινός Φάρος που φωτίζει την κάθε διαδρομή και το οδηγεί με ασφάλεια σε ήσυχα νερά κάθε φορά που το έχει ανάγκη.

Σκηνοθεσία: Po Chou Τsi (Ταιβάν) – Συνθέτης: Chien Yu Huang – Παραγωγός: Dow Ning Yang – Έτος: 2010

http://www.chiourea.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις