Για τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα


Χιλιάδες μαθητές αναζητούν καθημερινά δασκάλους σαν εσάς. Το daskaloi.gr στέλνει αιτήσεις μαθητών που σας ενδιαφέρουν, κατ’ ευθείαν στο email σας.

Κάντε εγγραφή στο daskaloi.gr είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο σύνδεσμος του προφίλ σας για μαθητές που μπορείτε και θέλετε να εξυπηρετήσετε είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι αιτήσεις στοχευμένων μαθητών που λαμβάνετε είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στις παρακάτω εικόνες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις