Αποτύπωση Επιστημονικών / Επιμορφωτικών Αναγκών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι γίνεται μια προσπάθεια να αποτυπωθούν οι επιστημονικές / επιμορφωτικές ανάγκες του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού που υπηρετεί σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ.
Η έρευνα είναι ανώνυμη, εθελοντική και γίνεται ηλεκτρονικά.  Όσα  μέλη ΕΕΠ θα ήθελαν να συμμετέχουν, μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο εδώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις