Το Ι.Ε.Π. καλεί τους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν προτάσεις για προγράμματα σπουδών και βιβλία

4-5-2016 Ι.Ε.Π. προς τους εκπαιδευτικούς: Κατάθεση προτάσεων για προγράμματα σπουδών και βιβλία


Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων να αποστείλουν, εάν έχουν, παρατηρήσεις για τα Προγράμματα Σπουδών, τα Σχολικά Εγχειρίδια και γενικότερα το Εκπαιδευτικό Υλικό, καθώς και τις προτάσεις τους για τα αντίστοιχα θέματα.Η προσέγγιση των εκπαιδευτικών που επιτελούν το έργο τους και διατηρούν μία ενεργή σχέση με την εκπαίδευση είναι κρίσιμη για την αποτίμηση των σχετικών ζητημάτων. Τα κείμενα των εκπαιδευτικών θα μελετηθούν από ομάδα εργασίας του Ινστιτούτου και θα τροφοδοτήσουν τις όποιες αλλαγές-παρεμβάσεις στους αντίστοιχους τομείς.Υποβάλετε τις προτάσεις σας εδώ: https://www.iep.edu.gr/services/suggestions/

http://www.chiourea.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις