Στο επαγγελματικό περιβάλλον, στο εκπαιδευτικό σύστημα, στην ψυχαγωγία και στο σπίτι, η χρήση οθονών υπολογιστή ή τηλεόρασης, αυξάνεται συνεχώς.
Για το λόγο αυτό, οι απαιτήσεις για τα μάτια, αυξάνονται. Υποχρεώνονται συνεχώς να εργάζονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό των δυνατοτήτων τους.

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά τους με χρήση υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου ή άλλης συσκευής, επιστρέφουν στο σπίτι τους και καρφώνουν το βλέμμα τους για αρκετές ώρες ακόμη στην οθόνη της τηλεόρασης.
 Σταδιακά, συσσωρεύονται δεδομένα από έρευνες που δείχνουν το πραγματικό ποσοστό των χρηστών οθονών των οποίων επηρεάζονται τα μάτια. Ταυτόχρονα διευκρινίζονται και καταγράφονται καλύτερα τα είδη των προβλημάτων που προκύπτουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις