Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Η αφιέρωση λίγου από τον χρόνο σας για τη συμπλήρωση του παρόντος ερωτηματολογίου θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντική. Χωρίς τη συμμετοχή σας η διεξαγωγή της εν λόγω έρευνας καθίσταται σχεδόν αδύνατη. Το ερωτηματολόγιο σχεδιάστηκε στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας με θέμα «Διερεύνηση των απόψεων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής για τη συνεργασία τους με τους γονείς» για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ειδική Αγωγή, Εκπαίδευση και Αποκατάσταση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και με επιβλέπουσα καθηγήτρια την κυρία Καρτασίδου Λευκοθέα.
Με τη συμπλήρωση του ερωτηματολόγιου αυτού:
α) παρέχετε πληροφορίες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά για την κάλυψη των αναγκών μαθητών με ειδικές ανάγκες, των γονέων τους και εσάς των ίδιων,
β) συμβάλλετε στην κατανόηση των στάσεων των εκπαιδευτικών απέναντι στον τομέα συνεργασίας σχολείου και οικογένειας.
Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο. Οι απαντήσεις είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς. Η συμπλήρωσή του είναι εθελοντική και διαρκεί περίπου δέκα λεπτά (10΄). Τέλος, θα σας παρακαλούσα να απαντήσετε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις, καθώς διαφορετικά το ερωτηματολόγιό σας θα είναι άκυρο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που διαθέσατε για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και την πολύτιμη βοήθειά σας για την εκπόνηση της πτυχιακής μου εργασίας. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο e-mail tfournogeraki@gmail.com.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις