Ο οδηγός αυτός έχει σκοπό να προτείνει ιδέες στις δομές της εκπαίδευσης και στα σχολεία για την εφαρμογή προγράμματος που θα διευκολύνει τη μετάβαση των παιδιών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. Πρόκειται για προσαρμογή εγχειριδίου που συντάχθηκε από τη γράφουσα ως Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων με σκοπό την εφαρμογή αντίστοιχου προγράμματος στα σχολεία του νομού Φλώρινας.
Το βιβλίο θα σταλεί στο email που θα δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ. Το αρχείο pdf που θα λάβετε είναι εκτυπώσιμο. Ο εκδότης και η συγγραφέας διατηρούν όλα τα δικαιώματα για το αρχείο, τις εικόνες/διαγράμματα και το κείμενο του βιβλίου.  
Πατήστε -προσθήκη στο καλάθι-ολοκλήρωση παραγγελίας και μετά συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Το βιβλίο θα το λάβετε σε λίγη ώρα στο mail που έχετε δηλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις