Το έργο της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης υλοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
Το υλικό που περιλαμβάνει δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ΕΠΕΑΕΚ Ι και ΙΙ και  στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (2007-2013).
 Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη έχει αναπτυχθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα DSpace.
Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένο εκπαιδευτικό υλικό, βιβλία, άρθρα, λεξικά,  μελέτες εκθέσεις, πρακτικά από ημερίδες και συνέδρια, βίντεο που έχουν ως αντικείμενό τους  τη διδασκαλία,  την υποχρεωτική εκπαίδευση, τη δια βίου μάθηση, την ειδική αγωγή και ένα ευρύ σύνολο συναφών θεμάτων.
Επιλέξτε μια από τις κατηγορίες στην αρχική σελίδα και κατεβάστε εύκολα αυτό που σας ενδιαφέρει. Ενώ πατώντας την επιλογή «Περισσότερα Θέματα» κάτω δεξιά, μπορείτε να έχετε «Πλοήγηση ανά "Θέματα"».
Μην παραλείψετε επίσης, να πατήσετε την επιλογή: «Περισσότεροι Τύποι Περιεχομένου» κάτω αριστερά της αρχικής σελίδας, για να δείτε όλες τις κατηγορίες εκπαιδευτικού υλικού που παράχθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις